LA POLICIA LOCAL EXPLICA COM DETECTAR BITLLETS I TARGETES FALSOS


Amb motiu de les Festes de Nadal i les rebaixes, moment què se sol incrementar el nombre de compres, tingué lloc el passat 17 de dessembre a la Casa de Cultura la xarrada “Detecció de targetes i bitllets falsos”, organitzada per l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial de l’Ajuntament de Picassent, en col·laboració amb la Regidoria de Seguretat Ciutadana. L’acte va estar presentat per la regidora de Comerç, Ester Carbonell, la qual va agrair la presència als assistents i insistí en la necessitat de tindre en compte totes les indicacions que es fan des de la Policia Local perquè “ningú no ens amargue estes festes tan assenyalades”, conclogué la regidora.
Raúl de la Fuente, membre de la Policia Local, fou l’encarregat de donar als assistents una sèrie de consells i recomanacions per detectar el pagament fraudulent. “El comerciant, en aquest cas, té la llibertat de no procedir al cobrament, mai s’ha d’enfrontar a la persona que pretén pagar amb mitjans falsos i immediatament ha de posar-ho en coneixement de les autoritats, bé siga la Policia Local, o bé, la Guàrdia Civil, afirmà La Fuente.


La xarrada, dirigida tant a establiments comercials, empresaris com al veïnat en general, comptà amb un públic que es mostrà d’allò més interessat i va fer nombroses preguntes. Durant el col·loqui es va insistir als comerciants en la necessitat de comprovar que en la targeta de pagament dels clients, conste la mateixa signatura que en el seu DNI. “Una cosa que pareix òbvia –assenyala Raul – però que de vegades no es fa correctament”.
 

Entradas populares de este blog

Nuevo vehículo para la policía local de Picassent

Imputada una mujer tras sustraer un monedero en el mercado municipal

Detenido un varón por un presunto delito de violencia de género