LA JUNTA LOCAL DE SEGURETAT ES REUNEIX PER TROBAR SOLUCIONS ALS ROBATORIS EN EL CAMP

 
Davant l’increment significatiu de robatoris en el terme municipal durant la campanya de recollida de la taronja, l’Ajuntament de Picassent ha realitzat una Junta Local de Seguretat per tal de tractar específicament este tema i  trobar solucions.
 
Segons el regidor d’Agricultura, Joan Vicent Aguado, “hi ha un gran malestar entre els llauradors, no sols amb motiu de la sustracció de taronges, sinó també pels robatoris i destrosses que s’estan produint en les casetes de goteig, hidrants i elements de les explotacions agrícoles”, i ha instat el representant de Delegació de Govern present en la Junta, José García Pardo, perquè pose mitjans per detindre “esta preocupant realitat”.
 
Des de l’Alcaldia, es reconeix la tasca que estan realitzant els distints cossos de seguretat, tant la Guàrdia Civil com la Policia Local, però malgrat tot, indica l’alcaldessa, Conxa García, “el problema continua ja que el terme de Picassent és molt gran i encara hi ha molta taronja en l’arbre”. Des de la Guàrdia Civil ja s’ha sol·licitat el reforç dels Grups de Reserva de Seguretat (GRS) i, com a mesura pal·liativa, García Pardo ha insistit en la importància que els agricultors denuncien que han patit robatoris. En este sentit, des de l’Ajuntament de Picassent s’està fent difusió del model de denúncia, formulat per la Guàrdia Civil, i que està a disposició dels agricultors en els Serveis Agraris municipals.  
 
Per altra banda, el representant de l’Administració Autonómica, Luis Maicas, ha assenyalat “la necessitat d’adoptar mesures preventives”. Per este motiu, en concloure la reunió s’ha adoptat l’acord que, per a la propera campan ya, es procedirà a l’elaboració d’un plan anual preventiu amb l’objectiu de posar fi a este tipus de situacions.

Entradas populares de este blog

Nuevo vehículo para la policía local de Picassent

Imputada una mujer tras sustraer un monedero en el mercado municipal

Detenido un varón por un presunto delito de violencia de género